SATILIK > 80 Level Karus Warrior
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- SATILIK > 80 Level Karus Warrior
-
04-10-2019, 05:42:53Merhabalar, Oyundan sıkıldığım icin charı satmayı duşunuyorum. Karakterin Nick: Quattron KARAKTERİN FİYATI 100 TL veya SexyKO 'da Dual ROF, Dual Minitot Earring ile takas edilebilir. -) Oncelikle karakter sadece İSTANBUL YUZ YUZE satılıktır. Diğer illerde aracı yoktur. -) Kucukyalı, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Uskudar, Kadıkoy, Beşiktaş, Taksim, Kabataş, Cengelkoy, Camlıca, İdealtepe, Karakoy, Eminonu taraflarında buluşmak terciğimdir.. -) Karakter şifresini ver bi bakayım vs. gibisinden salakca tekliflerle gelmemenizi rica ediyorum. Ozellikleri; -) 535 saat Bronze Premium -) Tum KSN'leri mevcut, Tum bilgileri mevcut. -) 80 Level %17 Karus Warrior -) 80 Skill Acıktır. Diğer 70 ve 75 acık değildir. -) 70 Questi ve 80 Questi yanmıştır. -) Karakterin ustunde 45K NP mevcuttur. İtem ozellikleri; -) +1 Rebirth ( +7 ) Avedon -) Old Dual ROC -) Old Dual Warrior Earring -) Old Warrior Pendant -) Old Skeleton Belt -) 1 Adet +7 No Rebirth Warrior Shell Kafalık -) 1 Adet +7 No Rebirth Rogue Shell Ayaklık -) Premium potlar KARAKTERİN FİYATI 100 TL veya SexyKO 'da Dual ROF, Dual Minitot Earring ile takas edilebilir. İletişim; -) Forumdan ozel mesaj atabilirsiniz. -) Konuya yorum bırakırsanız donuş yaparım. -) Mail adresim; [email protected] -) Facebook adresim; https://www.facebook.com/FurkanOzkayaa -) Telefon numaramı vermiyorum, mail yoluyla veya forumdan konuştuktan sonra vericem. Facebook'da olabilir. Karakterden Bazı Resimler; Link; Link; Link; LinK; __________________