80 Level Human Priest(Konuyu Guncel Tutan Replenir.)
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 80 Level Human Priest(Konuyu Guncel Tutan Replenir.)
-
04-10-2019, 05:41:44Arkadaşlar fazla uzatmadan karakterin ozelliklerine geciyorum. -Karakter 80 Level %12 -Karakter şuana kadar hic hapise girmemiş ve ban yememiştir.Karakter el ve genie ile kasılmıştır. -Karakterin Ustune +4 Quest Kalkan(Kilitli) ve Diğer Quest gorevleri duruyor.(Questler Yapılı,Gorev Halinde Durmaktadır.) -Karakterin Yan karakterleri boştur. -Karakterin ustune 15 Gunluk Golden Mattok vardır. -Karakterin bankasında ıvır zıvır itemler vardır. -Karakterde 12 K np vardır. -Karakter Heal ve Undy'dir.(60 Heal-76 Und-5 Master)--(Her Hangi Bir Skili Acık Değildir.) -Karakterin uzerinde Trina(Kilitli) ve +7 İron İmpact Vardır.(Kilitli) -Karakterde 109 Cash vardır.(Karakteri Aldığınızda Telefon Numarasını Değiştirebilirsiniz.) -Karakterin Butun Bilgileri Mevcuttur.(Doğum Tarihi,Son Premium Yukleme Tarihi,Son Cash Yukleme Tarihi vb.) Karakter Oyun ici veya Havale ile satılıktır.Bolu ici yuzyuze satılabilir.Gerekli guvence sağlanır. İletişim: Frmtr Ozel Mesaj veya oyun ici OrbioN pm atabilirsiniz. Karaktere 70 TL İstiyorum.Oyun ici ise 12 GB İstiyorum.Pazarlık Vardır. __________________