PYSLİCK Sevgili Arkadaşlar aLın Teri iLe car kastık 60 LvL yapTım master actıM ama geL geLeLim gm bizi yarı yoLda bıraktı Frmtr de sorF yaparken tam benLik Şiir cıktı karşıma bende paylaşmak istedim ***(BASLIYOR)*** Aci Haber GeldI Arkdastan Gm megersem Ban Atmis Bana Hemde Arkadan Sordum Gm Ye Senin Derdin Ne Lan ? BahCelerde GUL Biter iCirde Harpy Oter Goblinler Trol GUder Salacam Kobrayi Gm UstUne Mamamimi Mamamimi MIkrofonshow Elimde +7 Horn Cross Bow Elin Adaminda +8 İronbow Salacam Kobrayi Gm UstUne Ne Ettimde Banladin Bni Ayirdin 30 Gun Roguemden Beni ilk GOrdUGUm Yerde pimpon Oyunucam senLe Salacam Kobrayi Gm UstUne Simdi Goblinlerde Para Kasiyom Lvl61 Roguemden Ayri Yasiyom Horncross Bowu +1den +4 E Basi Aha Kaldi Surada 15 Gun UstUmde Goblinarmor Ve Maras Otu TUtUn Lan Gm Kalbimi Kıdın BUsbUtUn Salacam Kobrayi Senin UstUne Lan Gm Biliyonmu Simdi Ne Yapiyom Bit Pazarinda +8 Mirageye Bakiyom Lvl 61de +6 Dex Yuzuk Takiyom Lan Gm Salmazsam Kobrayi UstUne Herkezin icindeE DEVAMI GELCEK ....... __________________