NoBodyCanStopUs PK Movie XVI - [ 2013 ] - VS DeadliestWave
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- NoBodyCanStopUs PK Movie XVI - [ 2013 ] - VS DeadliestWave
-
04-10-2019, 05:35:52Selam. Kadroyla ilgili birkac şey atılıp tutulmuş ben acıklık getirmek istedim. VS kadrosu benim yaklaşık 2 senedir VS'lere gittiğim kadrodur , characterlerin isimleri ne olursa olsun oynayan kişilerin isimleri değişmez , bu yuzden dışarıdan adam almışlar denilmiş IskandinavMous ile ilgili ben gerekli acıklamayı Bushidoka(Melih'e) yaptım , clanda itemli warrior olmadığından dolayı o charactere arkadaşımın gireceğini soyledim oda kabul etti. VS iceriğine ve sonucuna gelicek olursak , 2 tarafında hic bir iddası yoktu , ben serveri bırakacağımdan dolayı kendim VS istedim , dışarıdan izleyen arkadaşların kafalarındaki soru işaretini silmelerine yeterli bir video'dur. Video 8.'dakikada 4x hızlanmaktadır , 13.Dakikada tekrar yavaşlıyor ( Youtube'de olan ihtarımdan dolayı 15 dk ustu video yukliyemiyorum ) Bu yuzden 15 DK'dır. VS sonucu 22-7 olarak DeadliestWave clanı towna duşmuştur , başta Deadliest'in olmak uzere herkezin eline koluna sağlık , guvenip characterlerini veren herkezede teşekkurler. İyi seyirler. Kalite tesaduf değildir. NBCSU. __________________