79 %45 Magemi satıyorum 100 TL
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 79 %45 Magemi satıyorum 100 TL
-
04-10-2019, 05:31:52SATILDI KONU KİLİT Lycoan staf var uzerinde mp recli olan cop slotlarında hic mana harcamazsınız. Kilitli olduğundan premium alan acıp ister satar ister kullanır. old takı seti mevcuttur. Kasada ıvır zıvır bir cok şey var. Hic ellemeden vereceğim. Pazarlık yok son fiyattır. Fiyat başlıktadır. Bir arkadaşım 230 a koy demesine rağmen bu fiyata bırakıyorum. Skiller acık değildir. Master kağıdı vardır. Gorevler bitmiş durumdadır. Chat gorevlerinin bir kısmı duruyor. CZ chat gorevlerinin hic biri yapılmamıştır. Cz exp gorevleri de yapılmamıştır. Alana hayırlı olsun şimdiden. isteyen charı aldıktan sonra ring basar isteyen kullanır. Verdiğimiz şeyi illegal olarak geri alacak kadar duşmedik henuz. cep no bırakıyorum daha fazla bilgi almak isteyen arasın. OTP transfer olabilir durumdadır. Aktiftir Charı bir goreyim şifreyi bi ver gibi şeylerle lutfen gelmeyin. Hesap bilgileri banka hesabımda istediğim tutarı gormeden kesinlikle verilmeyecektir. kolay gelsin iyi oyunlar... 506 857 98 31 (Dolandırılmamak icin bu numara ile aranmadan yada iletişim kurmadan hic bir hesaba para yatırmayınız.) __________________