EKSİK İTEM Sana şarkı yapıcam demiştim Ben sozumu tuttum Sen ve senin gibiler icin Yo! Yo ! Bir 960 heal yetti sanarsın Rap vakti canım dinle yanarsın Bu şarkıyı o p.c asasine de dinletirsin Sen bir şişe cure potuna g.t verirsin Sitelere gir hadi profil oluştur Para edermi charın kac kuruştur? İtemli herkez unikli don gel Bize denen hacklenmiş ikinci el Derdimiz yok ama goz hep yaşlı Sozumuz traştır oynar başlı Utanmadan yanıma gelir birde İtem verir sanki cok s.kimde İtemini soyle bana fiyatı ne kadar? Bendeki yurek ulan allahına kadar Eksik item bunu herkez duysun Clanına da soyle sana gb bulsun Palavra anlat bundan banane Sen mektup yaz mister gm e Seni seviyorum aşkım hadi s.ktir Patlak zarını repair ettir. Tekrar tekrar dinle bak bi soz daha yerinde duramassın. Sen benim sevdiğim priest değil , ezdiğim civciv bile olamasın. Boşver kanka bi party kuralım. Kol gibi girsin bizde exp kasalım Sizde dinleyin sozleri cazdır Eksik item aa hadi beni azdır Repair yapmasan elbet kırılırsın Sen ezik denince hep darılırsın Nova town partye de cok bayılırsın. Bir kere exp yat ayılırsın. Cok sinirlisin itemmi yaktın? Ac gozluluğunlede hep beni sattın Lvl ayrımı yapanıda bize gonder Kıcına spike caksın , shard tutan eller… tamamen bana aittir az once yazdım. beğendiyseniz +rep plz __________________