arkadaşlar job değiştirdim mageye başladım o sebeple charımı satışa cıkardım charla beraber sadece +7 kro setini satmak istiyorum eğer charın satısından once item satısı gercekleşmezse itemlerinide satmak istiyorum chara gelirsek char serverin legal playerlerindendir hack hırsızlık koxp vs bir şeylerle alakası yoktur 2 defa hs yuzunden hapse dusmustur birinde stickle diğerinden ozurle ntt tarafından cıkarılmıştır 110 k uzerinde 160 k clana bagışlı npsi vardır 75 ve 80 83 skilleri acıktır 220 saat dc presi vardır ayrıca 70 fsi +7den 8e attım yandı 80fsi alınmıs +0dır duruyor invertoryde bankada ıvır zıvır vs char ist kucukcekmece sultangazi ve duzceden satılıktır teklifler icin pm etxeberria 5332099873 lutfen once charı goreyim vs isteklerle gelmeyiniz her turlu guven sağlanır once odeme almadan bilgi vermiyorum bu tip isteklerle gelmeyiniz.oyuna yeniden donmek isteyenler ideal pk ortamıicin guzel bir fırsattır fiyatta yardımcı olmaya calısırım ama kredi cekecek aciliyetimde yoktur olu fiyat vermeyin sadece +11 MİRAGE dagger kalmıştır pazarlıksız 2si 580 teki 300 tldir +1 rebirth kro set +11 dual rebirth mirage dagger +2 elf belt(satıldı) +2 priest pendant(satıldı) +0 iron belt(mageme aktardım) dual old rol dual old eme __________________