Evet arkadaşlar olayı anlatıyorum; ben bu kişiye 2 hafta kadr once holy animor +7 satmıstm 1 gb az fiyata ve bana ''borcum olsn gem olarak oderm '' demişti.4 gemde anlasmıstık.o zmnlaar silvery gem 25m di.nese ben arada 1 pm atıodm jr cıkısları gordugmde noldu gemler biraader die.hep kazanamıordu nedense.nese bende 2 gem olsn bari dedm.tamaam dedi aklımdasn.nese tamm dedm.en son dun pm attm bana char satıldı ben yeni sahibiym faln filan die yalanlaar atıı.ulan dedm 2 gem icn bu mu yaapılır yuh nasıl adamsnz siz.2 gem icn adınızı lekeliosunz.nese bugn dde aklıma bi plan geldi.arkadasn chardan adamla konustum bana char basından beri benm hic satılmadı dedi.sonra hemn ardındaan 10dk sora borcu oldugu chara girdm ve noldu gemler dedm yine.ben sattım chaarı faln dedi.yuh be dedm 10dk once baskaa charaa ole demiodn 2 gem icn rezilligne bak dedm.neyse arkadaslar ksc ler aşağıda h ttp: //i41.tinypic.com/24g3ous.jpg h ttp: //i42.tinypic.com/v6m179.jpg h ttp: //i44.tinypic.com/zna6ue.jpg h ttp: //i44.tinypic.com/125gvww.jpg h ttp: //i39.tinypic.com/35255j7.jpg (gozum 2 silveryde degl adamı aptal yerine koymaya calısıo bole karakteri ezik hayatı boyunca insaanlar tarafınadan dışlanmıs insanlar buna canım sıkılıyor) 500msjı olaan biri yardm edebilrmi.Teşekkurler __________________