Oncelikle kolay gelsin oyunda karşıma cıkan aptal insanlardan dolayı tekrardan başladığım oyunu Tekrardan bırakıyorum Char ORC'dur Demonlnside'dır nicki D1 de takılan herkes charın kosper olmadığını bilir 1xp bile kosp ile kasılmamıştır. Sadece genie ile kastım bircok exp gorevi durmaktadır cz gorevleri hic yapılmamıştır 2 quest shardı gorevide yapılmamıştır. Şuan itibari ile 299 Saat xp pre vardır. 2 parca shell +7 1 parca chitin 7 vardır bı 50 m e yakın para old rol x1 old wp old eme old RE old elf belt dual shard +7 vardır 2.5 k civarı np vardır. Char hapismiş banmış hic bir durumu olmamıştır tanıyan herkes bilir D1'de . Fiyat 400 TL'dir izmir DIŞI satış kesinlikle yoktur. yok charı ver parayı yatırym o tarz olaylara hic giremem. Ha ben guvenirim havale yaparım ondan sonra alırım derseniz her tur guvence sağlarım ama tercihim yuzyuze izmir ici satıştır. Temiz bir Char almak isteyen icin ideal bir chardır. Tum ESNLeri durmaktadır. İletişim 532 610 77 45 80 Skili acıktır __________________