Merhaba iyi forumlar arkadaşlar !! Bazı nedenlerden dolayı charımı satışa cıkartım. Char bu zaman kadar herhangi bir hack ve Ban yememiştir. Destan serverin başından beri oynuyorum Charın isminin altında 1 2 tane daha var asasla warior bu şahışlarla bi alakam yoktur ncsleri atmamışlardır.char tum bilgileri elimde mevcuttur. cash codları hepsini verebilirim. Charda OTP sistemi sms sistemi mevcuttur. Np clana bağışlıdır.50 k cıvarındadır. bankasında ıvır zıvır pot higclass itemleri scler 15 adet monster stone vs vs.
Nick: TheDarkI3bloodSoulFly IRK: Karus LwL: 83 %1 Jop: Asas Np: Uzerinde 14 k Skil: 70 72 75 80 M:23 Guest: 70 guest +8 Fs Ex gorev: Gorevleri duruyor.
İTEMLER
+8 No rebirt Weak Draf Raum (Bombastik) 112 Ap
+9/+11 Rebirt Rogue Chitin Shell Goğusluk +9/+11 Rebirt Rogue Chitin Shell Pant +9/+11 Rebirt Rogue Chitin Shell Bot +9/+11 Rebirt Rogue Chitin Shell Kolluk
Arkadaşlar char ANKARA ici yuz yuze vermeyi duşunuyorum diğer illerde aracı bulmaya calışırım sıkıntı olmaz.
Şuanda aracı olan yer: Muğla Isparta Afyon Cankırı İstanbul
İletişim: 0542 260 29 11
Fiyat olarak 1750TL Guvence olarak HeavenCtiyy Clanı SeLanikliPOMAK KRAL ve M4NENTO kefil gosteririm...
Not: Bu dolandırıcık girişimde bululan şahışlar aramasın boşuna Tl niz gitmesin yazık olur Charı ver bi bakıyım yok charın sahibi senmisin soyledir boyledir uzak dursun İtina ile ağızının payını veririm...
İYİ FORUMLAR