Satılık yada takaslık 77 lwl human warrior
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Satılık yada takaslık 77 lwl human warrior
-
04-10-2019, 04:19:21Arkadaslar Destan serverını bırakmam nedeniyle 77 lwl warriorumu satıyorum.Charımın nicki FAHRENTOY dur oyun ici bilen bilir. Charda 20k civarı np vardır. Bankada en az 2 gb edecek ıvır zıvırlar unique silahlar,takılar,potlar vb var.Charım jump charıdır. Charın exp gorevlerının cogu durmaktadır ayrıca char 1 kere bıle olsun hapse dusmemıstır yanı temız chardır. Ayrıca charın yan slotları boştur istediğiniz jobta karakter acabilirsiniz. İtemler +3 quest Shield +7 magic shell set dual old warrior earring dual old diamond ring str belt old str neck Charın ilk sahibiyim şu ana kadar 3 bronz pre aldım kodları bendedir.Charın ilk acılış tarihine kadar her bilgisini yeni sahibine veririm. Chara istediğim fiyat 40TL dir.Satış Denizli ici yuzyuze yapılacaktır yada site aracılığıyla verebilirim.Bu son fiyattır pazarlık yoktur.Chara talip olan kişi ilk charı ver sonra parayı gonderirim yada ilk chara bakayım sonra paranı veririm diyecekse mesaj atıp ne kendi vaktini nede benim vaktimi alsın.Havale de olabilir havale yapacak kişiye ev adresimden tutun tc kimlik numarama kutuğume kadar her bilgi verilcektir. iyi gunler __________________