Herkez Birşeyler soyluyor ..Ben gezerken bunu buldum Hoşuma Gitti Paylaşmak istedim .. Knight Online Takimi olarak hepinizden ozur dileriz . Oyunumuz Turkiye'ye yasaklanmıştır. Bizde buna onlem alarak tum Server'leri sıfırlamaya karar verdik. 01.06.2009 Tarihinde tum Charlar Silinecek ve Serverlerimiz 02.06.2009 Tarihinde Oyunumuz Online olucaktır. Bugun sabahın erken saatlerinde Knight Online’nın Ergenekon ile bağlantısı olduğu ileri surulerek şok bir baskın duzenledi. Yapılan baskında bir cok belge evrak ve char şifresine inceleme yapılmak uzere el konuldu. GM lerin gozaltında sorgulamaları devam ediyor. Oyle saatlerinde yapılan bir acıklamaya gore K2 Network binasının arka bahcesinde gomulu olarak , cok sayıda Raptor , Hell Breaker , Mirage Sword , İron İmpack , Totomic Spear , Hanguk Sword , Shard , Miragge Dagger , İron Bow ve cok sayıda Arrow bulunmuştur. Bu akşam saat 20.00 'da Ntv ,Cnn Turk , Haber Turk , Show Tv , Atv , Kanal D , Star Tv Televizyolarında Basın acıklamasının Geniş bir şekilde canlı bağlantıyla K2 Network sorgulanması yapılacaktır. NOT : K2 Network sunucusundan kredi kart ile ( Esn ) haric alışveriş yapan tum kişler hakkında soruşturma başlatılacaktır . Yardım ve yataklıktan , orgut kurmaktan dolayı şuanda 278 kişi goz altına alınmıştır . Siteleri gezdim ve gordum ki ne yazmışlar helal olsun adamlara koptum yaa hic uşenmeden yazmışlar valla alıntıdır __________________