Merhabalar arkadaşlar adım Doğukan Simpil.İzmirde oturuyor ve Celal Bayar universitesinde okuyorum. Bu benim profilim : facebook.com/dogukansimpil Bu beni dolandıran şahısın : http://www.facebook.com/denizyagizoglu Ben forumda destan 100 liraya 80 level mage satıyordum.Butun bilgileri verilir edilir dedim guvenilirim diye fakat bu Deniz Yağıoğlu arkadaş guvenimi aldı charın ıtemlerını aldı yarın alcam diye,cok madah bi itemler yok ama artık bolelerini yakmanın zamanı geldi. Ben donanımhaberde daha once dolandırıldım ve bole bir kişiyi yaktım.PSN store hesabımı calınmıştı Bilişim sucları ile harekete gectim.Ve mahkeme ile 2-3 ay icinde sonlandırıldı ve kişi 206 lira devlete ceza odemişti onunda konusnu atıcam fakat donanımhaber yonetıcılerı tarafından silinmiş.Fakat ordan referanslarım var.Orayada konu acıcam şimdi. Şimdi arkadaşlar elimde kayıtlar mevcut [email protected] Once online başvuru yaptım sonra Yarın izmir Buro Bilişim Sucları Buro Amirliği gidip kendim suc duyurusunda bulucam.Daha once yaptım buda olucak.Ben paranın derdınde değilim 2-3 gblik bole insanlara uzuluyorum.Sizede ders olsun arkadaşlar daha once arkadaşlarım uğraşma takmazlar demişlerdi,ama devletimizin eleştirdiği kadar iyi yanlarıda var gecen sefer arkamda oldular ve kişi cezasını hem hukuki hem maddi olarak cekti.Konuya gelişmeleri yazıcam Manisaya gidicektim ama 1 hafta asıyorum okulu bu işi halletmek icin.Yarın akşam ustu veya Salı gunu dilekce onayım gelir onu koyarım.Kendı suc başvurumun resmınıde cekip koyucam.Amma Aklınızda olsun Kredi kartı bilgilerim şahsımın ustune olduğun icin bilişim sucları hemen hallediyo.Aklınızda olsun kendı kartnıızla alışveriş yaptıysanız,ESN kullanmasaydın sorununz dırek hallediliyo ( Bu arada char hala satılık ) __________________