simdi laciverte boyadım işte Merhaba arkadaşlar oncelikle bu videoyla ilgili bir acıklama yapma ihtiyacı duyuyorum ve acıklama biraz uzundur şimdiden herkese iyi seyirler iyi eğlenceler Biz her zamanki gibi cz'ye cıkmış pkmızı atıyorduk ve gunu normal bir şekilde noktalayıp kapattık. sabah kalktığımda ise telefonda onlarca arama ve mesaj gordum mesajlarda ise bana bu yayıncı vatandaşın bana karşı iftiralarda,hakaret ve sacma sapan ithamlarda bulunulduğunu soylediler. kendisini tanımam etmem senelerdir bu mecradayım adını sanını duymuşluğum yok haliyle umursamadım bile ve işime gucume baktım. aksama kadar hala aramalar ve mesajlar susmadığı icin kontrol etmek istedim yayın tekrarını ve kontrol ettiğinde ise bu kişinin bana ve clanıma hakaret,iftira vb şeyler iceren şeyler soylediğini gordum. oncelikle yaptığı hicbir şekilde muslumana ve Turk'e yakışmayacak hareketlerdir ve kendisini kınıyorum ayrıca cevap olarak da bu videoyu koyuyorum. Bu arada kendisi youtubeden bana 2 kere telif attığı icin farklı şekillerde videoyu attım.kendisi telif attıkca ben videoyu atmaya devam edicem bu işin sonu yoktur. Gelip bizden ozur dileyip kendini affetirene kadar yapıcaklarımızın sınırı yoktur. bu arada ben warior acayım gelsin felan demiş gelsin bekliyorum yan yana eşit item vs atmaya hazırım old takıları alıp 8 raptor 83 level char ile itemleri eşitleyip her turlu vs atmaya acığım ki zaten roguemde old takılarım hazırdır. Facebook Uzerinden Video

dailymotion uzerinden video https://www.dailymotion.com/video/x7bfckr __________________