Sa Kardes As Kardes Noldu? Lvl1 Yeni Basladimda Eee Ya Hangisiyle Ates Edilior Solermisin!! Sa Hi O Ne La !!! Sa Abi Lvl Kac ? 82 % 93 Off Nasil Yaptin Abi Ya O Kadar 13.5 Yildir Bu Oyunu Oynuorus Olsun O Kadar Buyuksun Abi!! Kasarmisin Benide? x:s.a y:a.s x:abi bu silah basma kağıtları nerden alınıyo_? y:Koşeyi don gima var orda x:tamam sağolsın x:kardeş eslant kapısı nerde y:şu kapıya tıkla orda eslan yazar ona tıkla sorada x:kardeş tıklıomda kapı acılmıyo y:hmm x:nasıl acılıo kardeş bu kapı y:Acıl susam acıl de o acılır x:bu 7 anahtar gorevinin yerlerini biliomusun y:bş ver o gorevi boşa yapma x:niee ? y:4.anahtar kapıyı acmıomus x:naapcaz ? y:cilingir bulmaya calıss x:s.a party plz y:yer yok plz x:abi turkmusun ? y:yok x:where are you from? y:ım from luferson xk party plz y.s.. kaybollan x:s.a kardeş y:a.s x:kac lwl sın ? y:53 sen ? x:60 adamını kaydettinmi y:ne kayıdı ? x:artık kacak ko kullananlar kapanacak adamını hemen kaydet bence yoksa kapanır y:nasıl kaydetcem x:kullanıcı adını şifreni yaz şuraya party yerıne kaydolur y:sagol abi y:ID:........ şİfre:........ x:sende sagolmuhahahahhah o: s.a b: a.s o: abi sırtındakini nerden aldın b: shellimi soruyosun pelerinimi o: o bez olanı işte b: o clana ait clan alabiliyoyo sahsa ozel degil o: iii iştede ben nasıl alırım b: lwl ve np kas biraz illaki pelerinli bi clana girersin o: kac lwl mesela b: 60 ol bi master ac banko girersin bi clana o: ooo cok zor o ya b: valla zor mor sen bilirsin o: sen istedigini alabılıyomusun b: ewet o: benide alırmısın (o ara alt clandayım) b: alırımda sen karussun galiba o: o ne b: sen yaratıklardansın yeşil olanlardan b: bu yuzden seni alamam o: yaratık maratık insan insandır s..tirgit artık alsanda girmiyom o: zaten hep bi bahanenız var b: pm block Abi deruvish yıldırım cakıyo bana ne yapmam lasım? Sen bana id ve şifreni ver ben senin charını duseltcem.. Ok abi al id:****** şifre:******* LwL kactı bu arada? 64 ok x:aga lwl kac o:62 senin x:aga lwl nerde yazıyo o:bak şimdi en ust sol koşeye bak orda X:aga benim lwl im 200 muş(canına bakıyo ) ooo aga beni kassana :S.a b:a.s x:Abi bu hayvan ne ? b:Bilmem x:Sen ne beklion burda? b:Hic kesmeyi denicem onu x:Ben kesebilirmiyim acaba? b:Sanmıyorum x:Bi denim(haliyle yatıyor) b:Noldu bea? x:Tek vuruyor der(bunu bi 5 kere daha deniyor 59 lvl e duşuyor) x:Abi 59 oldum exp kasmam gerek b:İyi kasda bu canavarda kasamassın tek atıyor sana (o ara ekip gelir) x:Abi siz toplandınız ben musade istim b:yolun acık olsun ßß x:Ya abi sana bi sorum daha var b:Buyurr x:Abi bu derviş(yazıma dikkat)ler varmış nerede bunlar b:Coldeler x:Nerden gidebilirim? b:Şimdi şurda Troll Captain diye bi canavar var goruyormusun? x:Evet b:Şimdi onun yanında bi trafik ışıgı var kırmızı yanıyor goruyormusun? x: (cok ilginc)Evet! b: (kal geldi zaten)Heh işte o ışık yeşil yanınca karşıya gec sağa don duz git bulursun. x:Allah razı olsun abi. Biz talos u keseriz icinden cristal belt atar(ne buyuk şans) uzerinden 1 saate yakın vakit gecer bi pm gelir : x:Abi trafik ışıgı tam olarak nerde? b: Kafede kopuyoruz.. VeriLdiyse Ozur DiLerim. + R3P... __________________