lll KousBot Sakın Kullanmayın lll
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- lll KousBot Sakın Kullanmayın lll
-
04-10-2019, 03:56:33Merhabalar Arkadaslar Oncelikle Bu Konuyu Actıgım İcin Hepinizden Ve Yonetimden Ozur Diliyorum Paylaşımı Yasak Olabilir Fakat Bugun İtibariyle 2 Charım Oyun Esnasında Hack Yedi Kousbot dısında hicbir illegal program yuklu degildir pc'mde oyun esnasında kousdan 2 adet e-mail gonderildi yeni e-mail alındı gibi mesajlar acıldı ilk başta anlamadım bi cıktımki charın tum bilgileri degişmiş gmail pc de acıktı ve 2 charıma tamamen gizli soruları dahil degiştirilerek el konulmuş Destanda oynayan arkadaslar beni tanır StopOnlyWatchMe 74 Level Archerım ve 73 Level Warriorum Var. Bugun İtibariyle Destanın İlk İron İmpact +8 'i Tarafımdan Basılmıştır. +7 Avedon Basmıştım 1 Gun Oncede En Uygun Şekilde Serverdaki Arkadaşlara Yardımcı Olmaya Calısıyorum Hicbir İllegalim Olmadı İlk Defa Kullandıgım Lanet Olası Koxp Dısında 20 Yaşında Bir Universite Ogrencisiyim İzmirli Bircok Oyuncuyla Bulusup Goruşmuşumdur 300m e Mal Olan Mallarımı 310m'e Gozumu Kırpmadan Veririm Oyun Hırsım Yoktur Amacım Servera Emek Vermiş Arkadaslara Yardımcı Olmaktır Dostumuz Sevenimiz Allaha Şukur Coktur Hic Duşman Edinmedik Bu Gune Kadar Ama Biz Kaybettik Hakkım Zehir Zıkkım Olsun Her Turlu Yasal Yollara Başvuracagımızı Bilmenizi İsteriz Bizim Canımız Yandı Sizin Yanmasın Genie'den Şaşmayın Arkadaslar Elimden Geldigince Bu Konuyu Tum Forumlarda Goruceksiniz. Aşagıda Adımı Kotuye Cıkarmaya Calısan Arkadaslar Adına Aldıgım Gb ss Lerini Koydum Umarım Onlarda Tatmin Olurlar.. __________________