Merhaba arkadaşlar 2 hafta once yeni bi char aldım charı alırken acele ettim ve direk mail adresini değiştirmek istedim değiştirirken gmail.com yazacağıma hotmail.com yazdım ve o hotmail kullanılıyor ve kullanan kişi hic girmiyor sanırım mesaj attım donemedi kime sorduysam ticket at cozersin dedi 2 haftadır ticket atıyorum bi duzelme yok ring basamam charda dual 7 fs var ve ellimde charın eski mail adresi esn kodu ve ıd sifre si var geriye kalan gizli soru item kilitleme sifresi gibi bilgileri benden onceki arkadaş unutmuş suan cağresizim bana lutfen yardım edin. Daha once haziran ayında fsli charımı satmak istemistim adamın biri ıd sifre sitedi chara bakıcam demişti verdim charı ustune aldı onun gibi birşey bilen varsa lutfen yardımcı olsun 50TL para vericem halledene istanbulda oturuyorum havale ilede yapabilirim yalnız benden ıd ve şifre gibi bilgiler istemeyin veremem siz soylersiniz ben yaparım paranızı veririm başka turlu yapılcak bi iş değil zaten elimde bi char kaldı oda tamamen gitmesine goz yumamam simdiden teşekkurler. Ozelden Mesaj atın! __________________