Arkadaşlar iyi forumlar Karakteri kendim el ile kastım 81 LWL HUMAN PRİEST %27 GOREVLERİ BULUNMUYOR Achieveden 90 Defans,%3 Exp , 30 Atack Acıktır Full skill acıktır ( Skill sıfırlayıp denenmiştir ) Şuan Debuff dur. 220 K Npsi Bulunmaktadır. İtemler : + 1 Rep Kro Set : +7 Lobo Hammer : +7 Scorpion Shield : +7 Adaga : +2 Secret Silver Earring : +2 Lillimes Earring : +3 Dual Foverin : +0 İron Necklace : +0 Pontus Belt : +5 Priest Helmet ( Spear 20 Antidef ) : +6 Priest Helmet ( Dagger 25 Antidef ) : +7 Helmet Of Trial ( Quest Gorevinden ) Arkadaşlar itemlerin fiyatlarına Pazarda gezip bakabilirsiniz. biliyorum char ortalama bir char bile değil fakat takılmaya yarar Hesabı ACCOUNT şeklinde satmak istiyorum Otp si, item kilidi mevcuttur. Site uzerindende satış , elden satış yapılır.Hesaba 1700 Tl istiyorum Pazarlık Sunnettir.. Aldıktan sonra tum bilgileri verilir ister site ister elden.Okcu itemleriylede komple charı itemleri takas edebilirim. ( Denk Olacak Şekilde )Lutfen ama lutfen boş muhabbet yapacak kişiler aramasın yazmasın. 7/24 Ulaşabilirsiniz whatsapdan normal mesaj kısmından arayarak. Tel no : Fotoğraf 1 :[IMG][/IMG] Fotoğraf 2 : __________________