buy 80+ ringli
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●15 Görüntüleme
-
04-10-2019, 03:04:08selam arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum 2004 ten beridir diesde oynuyordum server birlesince server full +10 item doldu oyunluktan cikti o yuzden titan yada destanda bir char almaya karar verdim char ve item fiyatlarini pek arastimadim ama 2 adet 3200 cash karsiligi 80 level veya uzeri asas oncelikli olmak uzere mage yada asas char yuzuk icerisinde ariyorum satmayi dusunen arkadaslar olursa sayet once char alip sonra kodlari veririm malum serverda tanidigim hic bir kimse yok ama dusunen arkadaslara dies (resurrection) serverda bir cok araci kefil bulabilirim (dies forumu dahil)vede facebook telefon falan veririm sorun olmaz pesin soyleyeyimki millet hirsiz sanip kufuru basmasin char 80 level uzeri ve yuzukte olduktan sonra quest np irk hic farketmez tl ile satan arkadaslarin ise sadece paypal hesaplari var ise havale yapabilirim sorun olmaz cevaplarinizi ozelden yazabilir yada +353877957923 numarali telefonu arayabilir veya mesaj atabilirsiniz kesin donus yaparim ayrica adana ve ceyhanda araci ile yuzyuzede alinabilir __________________