oyunu bayadır oynamıyorum elimde 77 lvl karus itemsiz cıplak priest var nicki dandik charda sorun yok bide 79 lvl karus itemsiz rogue var normalde uzun zaman once ana charım mageydi fakat guya korsan bir chardan item almışım o yuzden charımı banladılar yani anlıcanız chara para bastım sonra bir şekilde bahane bulup banladılar bende oyunu bıraktım elimde bu 2 char var oyuna başlamak değil benimkisi takılmak gibi olcak internete pek giremiyorum vodem var kota sıkıntıya girmesin diye arada bir bakmak icin ko ya geri donebilirm hatta priesti bedavaya vermeyi bile duşundum ama 77 lvl jumpsız kastıgım emekler aklıma geldı vazgectim beni dolandırmışlardı daha onceden 3 charımı birden aldılar buradan konusmustuk sonra tlfndan konustuk sıte den konustuk ama adamlar oyle bir tezgah kurmus ki bende kandım guya site uzerınden satıyrdum meğer site dolandırıcıymıs adı da ton-ton game hic unutmam resmen tontonladılar fakat 2 charımı geri kurtardım bi tanesini de ntt game e gec msj attıgım ıcın kurtaramadım yanı benım dolandırıcıkla işim olmaz o yuzden bana guvenebilirsiniz benden yana sıkıntı olmaz -priesti ve rogueyi 80+ lvl mageyle takaslayabilirm -priesti 5-6 gbye verebilirm ya da 30 liradan verebilirm -priesti ufak tefek item karşılığında oyunu oynamayı isteyen birine ihtiyacı olan birine verebirim yalnız tanınmıs bır klan ve başkanının aracılığı ile yanı inanayımkı vereyım kullanmıyrm zaten cok da onemlı değil ko benım icin barı hayrına vereyım ama verdğim kişi de enayı demesın yanı eywllh desın istyorum ha verdıgım kısı de guzellık yapıp bır ıkı asas ıtemı verrse bende 79 rogue ile arada takılrm dıye dusunyrm zatn o yuzden 5-6gb ya da 30 lira diye satyrm yazdım olay bu beyler okuyan herkese hayatta bol şanslar. __________________