YigitKilic Kral Olursa
Knight Online0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- YigitKilic Kral Olursa
-
03-10-2019, 20:04:45Oncelikle sadece bu konuyu acmak icin foruma uye oldum gına geldi artık. Akşam işten gelmişiz, ağız tadıyla bir pk atayım diyorum bu yigit denilen pabucumun kralı başlıyor ustten yazı yazmaya. Yazdıklarıda birşey olsa neyse hic bu kadar boş aptalca sırf can sıkıntısından ustten yazı gecip pk keyfimizi darma duman eden şahıs sana sesleniyorum. Krallığın sonlarına doğru "." koymaya başladı sağolsun, zahmet oldu 1m'lik event mi olur lan? dalga mı geciyorsun milletle seni kral yapanın da olman da katkısı olana da saygı duyarım, ruh hastası arkadaşlar lutfen. Bak krallık bitti şukur dedik kurtulduk dedik. Gene ustten bir yazı tekrar krallığa adaylığımı koyuyorum benimde sana bi koyasım var sorma Butun krallık boyunca sacma sapan eventler gordum iclerinden sadece bir tane adam akıllı bir event vardı vs eventi. Onuda human kralının yardımlarıyla yaptı sağolsun. ama onuda batırmayı becerdi. Neymiş efendim izlemeye gelen herkese 1m. Oldumu ortalık savaş alanı bi de bağırıyor ortayı acın arkadaşlar ortayı, olur acarlar tabi. Sonra vs eventi battı. bunları tale villageye topladı pazar kurun herkese 1m diye, avel herif adamların yarısına verdi yarısına vermedi ulan ne kufur yedin be oğlum. Alttan icin cızlamadı mı haksızda değiller de neyse. Kimisi diyor başka serverde car diziyormuşsun doğrudur valla, beklerim senden neden 2.ci kez krallığını koydun ki cok mu iyi yapıyorsun bu işi cok mu sevenin var? sen olma da kim olursa olsun yeter. Gozunuzu seveyim oy atmayın şuna olmasın bir halt ettiği yok, 1-2m icin satmayın karakterinizi şu erife bize acıyın, başka bi kral secilsin, daha değişik eventler gorelim. akşamları şu pk yı atabilelim fırsat vermeyin car mı diziyor napıyorsa yapsın defolsun gitsin yeter ulan. Neyse eğer, eziyet verici aptal plansız, deneyimsiz, sırf yapmak icin yapan, canı sıkıldığı icin ustten oyuncuların pk zevkinin ırzına gecen akşamları 1m event yapan sıkıcı bir krallık istiyorsanız saygı duyarım. Şimdi askerlik gibi oyun her cinsten insan var, ruh hastası var, eziyet seveni var, sapığı var azgını var bilemem yani. ama en azından aklı başında oyuncular var ise şu lanet oy unuzu krallığı adam akıllı yapabilecek birine verin. Bana bu kadar eziyet etti. 1. krallığı sağolsun. Şimdi bir de 2. krallığı yapacakmış, lutfen değerli arkadaşlar yapmayın. Hadi eyvallah __________________