Oncelikle Merhaba arkadaşlar Arkadaşlar bu ne kadar onemsiz gibi gorunsede bazı arkadaşlarımız ornek benim gibi mailini herhangi bir yere kaydetme gereksinimi duymuyor.Siteye giriş yapınca zaten idyi gorup password ilede giriş yapabiliyor Neyse sorunun cozumune gelelim.Uc aşamada mailimizin idsini tekrar gorebilecez 1.adım : Arkadaşlar Knightın orjinal sitesine girip soldaki [ICS Identification Code Service] adlı bolume tıklıyoruz. 2.adım : Acılan sayfada sol ust koşede sing in adlı bolume tıklayarak karşımıza gelen yerdeki select gameyi Knight online world yapıyoruz.Altınada id passwordumuzu yazıp giriş yapıyoruz. 3.(son) adım : Giriş yaptıktan sonra şoyle bi yazı goruceksiniz Not Active [Verify: Step 1] buna tıkladıgımızda mailimizi gorebiliriz. Elimden geldiginde bilgilendirmek istedim bunu bende şans eseri ogrendm kurcalarken benmde bi suru carım var maillerinide hep siteden bakarım baktıgımda goremeyince baya bi cokmuştum sonuc olarak maillerimizi bi yere kaydetmemiz bizim icin cok daha iyi arkadaşlar. Herkeze iyi oyunlar iyi forumlar. LEGENDOFANATOLIA __________________