Bi umutla yenı bi sayfa acmak ıstediğim destanda kops yuzunden hayal kırıklığı yasamıs bulunuyorum .... IPowerTeaMI clanını tek basına kurdum oylece basede kendım oynadım cunku clana legal alacağım adam yoktu ... Basede bir asas olarak Tek Basıma dolastığımda insanı bıktıran human ve orc kopserlerın hepsıne 2 - 3 lafım var ama kısılığımı bozma ıstemem .... benim icin car dizme sorun degıl 5 tane cok sağlam str prı dızıp onları devırmeyıde bılırdım ama kişilik meselesi ben kendı anneme , aileme kotu soz gelmesını ıstemem ama arkadasların midesi geniş kosele suratlı ... pm den kendılerıne sovunce okuyabıldıklerını herkes bilir cunku kopserlerdir onlar . Ardından ^'^'+^'+'^seklınde sana cevap verırler ama anlamazsın ama sen yınede aynı sekılde ona saydırmaya devam edersın yıne aynı cevaplar gelır sen anlamazsın ancak onlar kopser takılmaya devam eder ... cunku arkadaş midesızdir.. exp ıcın kendılerıne resmen hedıye gıbı verılen kopsu pk alanlarında kullanarak ucarlar sen arkalarından bakar kalırsın ... niye onlar kopser onlar kişiliği zayıf kişilerdır ... boşuna bu sw de basınızı yakmanızı tavsıye etmıyorum ... ben eskı sw me gıtmeyı duşunuyorum ... duzelene kadarda gelmeyı dusunmuyorum alsınlar sw kendılerının olsun gule gule kullansınlar... herkese iyi forumlar ıyı oyunlar... __________________