Reklam Amaclıdır GlaxomaniA
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Reklam Amaclıdır GlaxomaniA
-
03-10-2019, 19:47:57Yeniden merhaba konuda forum kurallarına aykırı bir takım şeyler olduğu icin duzenlenip yeniden acma gereksiniminde bulundum. Selection clanınındaki 1. Leja 2. MonkydDragon 3. 4EVACCEPTED isimli oyuncuların Destan serverında Eslanttaki aktivitelerinden biraz bahsedicem. Slotlarda partilerimize alınmadıkları takdirde slotlara Dread Mare ve Quest yaratıkları cektikleri icin GlaxomaniA'nın hicbir partisine alınmayacaklardır. Ve aynı zamanda sacma sapan konuşmalarıyla unlu olan 4EVAMiLAKUNiS ve ve ve son olarak Unlu kralımız 4EVADUSEZH ' den bahsedicez. İlk olarak Leja ve MonkydDragon adlı oyuncuların sslerinden başlıyorum Not: JoinMe adlı karakter LEJA'dır. SS'ler. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Unlu olan arkadaşların da SS'leri sozde tum server tanıyor arkadaşları .. 1. Bu da Kralın son olayı 1. Ha ben burda yoruma acık hic birşey yazmıcam bakalım konu kapatılcak mı yoksa icerik uygulaması mı olucak yoksa surekli guncel mi kalıcak hep beraber gorelim. 4EVADUSEZH BU SSDE SANA OZEL CEKTİĞİN VİDEOYA CEVAP Seni exp slotlarımızda daha cok gormek isterim peşimizdesin farkındayız ama birşey elde edemeyeceğinin farkına varmalısın 1. Not: Kırmızı alanların hepsi kufur iceriklidir ne denli basit karakterde olduklarını gormenizi isterim. İsimlerini vermiş olduğum insanlar yan charlarıyla başka charlarla slotlarda exp kasılmamasını sağlamak icin insanların emeklerine saygıları olmadıkları icin boyle şeyler yapmaktalar. Son olarak 4EVADUSEZH benim sakladığım cekindiğim hicbirşey yok şahsi olarak illegal olarak yaptığımda hicbirşey yoktur. AERONHERAKLES GlaxomaniA Ailesi olarak herkese iyi oyunlar dileriz.. __________________