Association Bilgilendirme
Knight Online0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Association Bilgilendirme
-
03-10-2019, 19:42:17Herkese selamın aleykum. Maneste başlayan knight online macerama bi kac sene ara verdikten sonra abimle birlikte tekrardan başlama kararı almıştık. Ve destanda Association adlı karakteri alıp oyuna tekrardan atıldık. Ama bugun akşam saatlerinde charımız calınmıştır. Butun itemleri kitli premium yok yani anlıyacağınız calan şahsiyetin pek işine yaramıyacak bi char ama hırsız her yerde hırsızdır. Nasıl olduğunu anlamadım benden ve abimden başka hic bir kimse hic bir bilgiyi bilmiyor charın muhtemelen bir yerden ben ya da abimin pc trojan yedi. Calan kişi 50 lira verip itemleri actırıcak charı saten 150 liraya almıştık yani pek bişey farketmicek. 1 gram uzulmedim hayırlısı buymuş. Belki ilerde tekrardan doneriz oyuna ama şimdilik Shift+delete. Herkese iyi forumlar. MrGLASS-MrTolgahanAdalı-ReSATART0WNATMAZ- başta olmak uzere butun abilerime ve RenaWatio ailesine teşekkur ederim. Hepsi birbirinden iyi insalar. Aralarında kısa sure kaldım ama bi kusurumu gordulerse kusura bakmasınlar. İyi akşamlar. Gonul isterdi ki daha cok fotoğraf cekebileyim ama bu kadarmış Edit: Eğer charı pazar alanında gorurseniz lutfen bana ozelden yazın ve hic bi turlu alışveriş yapmayın. Satan kişi dolandırıcıdır. __________________