dikkat edilmesi gereken pazar hileleri
Knight Online0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- dikkat edilmesi gereken pazar hileleri
-
03-10-2019, 19:41:23item alış verişlerinde bir cok sıkıntılı konu acılmış. uzerime gorev olmayarak başıma gelen veya şahit olduğum bazı pazar hilelerini brda paylaşarak. en azından yeni arkadaşların başına bu tur olayların gelmemesine bir nebze faydalı olabilmek amacıyla konu actım. varsayalım carınızın ismi kubilay ve +8 kro item satıyorsunuz. hileci arkadaşlar hemen kobilay veya kubiley diye tek harf değişikliği ile bir car acarlar ( ama forumda gezdiğim kadarıyla bu taktikde kendi isimlerine yakın bir car acıyorlar) kendi carları ile sizinle pazarlık bile yapmadan iteminizi alacaklarını yazarlar. ama itemin dupe olabileceği bu nedenle iteminizi başka bir arkadaşınıza vermenizi ve onuda ordan trde ile gostermesini isterler. sizd evt der iteminizi arkadaşınıza verirsiniz. ondan sonra trade kombinaosyonu başlar alıcı size atar kobilayda diğerine . arkadaşınız eğerki dikkat etmez ise item gider. hic bir değeri olmayan ve zor bulunan bir itemi buy da 16-17 gb ye yazarlar . az uzağınada aynı itemi selde 8-9 gb ye yazarlar . en cokda sanırım redkey kullanılırdı. sizde nekadar karlı dersiniz hemen alırsınız ama satamazsınız. genelde +1 rep raptor , shard, ii gibi itemleri 15-20 m ustune buy pazar kurarlar . ama cantaları dolu oldğu icin atmaya calışırsınız ama atamazsınız. kişiye sorduğunuzda rpr siz atamıyacağınızı rpr yaptırıp gelmenizi soyler. sizde rpr ye gidersiniz. bu arada arkadaş pazarı bozar 1 coinsden tekrar buy acar tabi sizde dikkat etmezseniz 1 coins e itemi vermiş olursunuz. buy pazar hileleri kendi cantalarını doluluğu ile ilgilidir . yani her buy pazar hileli değildir. zaten hile varsada ona item atamazsınız. o nedenle genelde oluşan buy pazara item atılmaz kanısı tamamen yanlış bir bilgidir. buy a item atılır hile varsa item gitmez zaten. sell pazarda değeri 40 m olan itemlerden 12 tane koyuyor aralarınada bir iki tanesini 400 m den benim tek yediğim pazar hilesidir. şaşkınlığıma gelip 400 m den almıştım . iyi oyunlar. __________________