Otpli tam korumalı karakterim soyuldu
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Otpli tam korumalı karakterim soyuldu
-
03-10-2019, 19:40:03Dun akşam 26.12.2017 saat 21:30-22:15 saatleri arasında oldu her şey herhangi bir kossp vs bir şey kullanmıyordum pcye kayıtlı otpden herkes gibi giriş yapıyordum internet bağlantım koptu login failed hatası aldım once sonrasında otp hatasıyla karşılaştım internetten araştırdığımda otp yenilemem gerektiğini oğrendim otp yeniledim ancak cara girdiğimde 14-15 gblik itemlerim yok olmuştu carda 30-40 cash kadar vardı chaos map almışlar bide utanmadan giden gb neyse uzuldum tabi de ful skil 82 lwl asas karakterim vardı emeğimle bişeyler yapmaya calısıyordum itemlerim kitli değildi cunku pazar yapıyordum illegal herhangi bir durum da yoktu yaklasık 2 yıldır destan swde oynuyordum daha oncede farklı swlerde oynadım yaklasık 10 yıllık bir knight online oyuncusuyum aklım hala almıyor otp korumalı karaktere nasıl giriliyor şifre değişikliği vs bişey yok kimseyle paylaşmadım bide ticket attım cevap bekliyorum cevabı da bu konunun altında paylasacagım uzun oldu konu biliyorum ama herkesin başına gelebilir ben şimdi format atsam bile nasıl guveneyim bir daha oyunda da saygın bir insanım cevremki insanlara yardımcı olmaya calıstım hep neden bu tur şeyler herkesin iyiliğini isteyen oyunu oyun olarak gorup ona gore davranıp kimsenin rıskına girmeden hareket eden insanların başına geliyor isyanım asıl buna polise git diyenler olabilir siber suclar bu konuyla ilgileniyor ancak araştırdım polis cevrem de var işlemler cok uzun suruyor ve yuksek ihtimalle sonuca varmıyor tavsiyeniz var mı bu konunun da herkese ornek olmasını isterim kişi kendi başına gelince anlıyor emek veriyoruz zaman harcıyoruz sonucta tavsiyeniz olursa memnun olurum bırakma seceneğim var tabiki yine de eğlendiğim şeylerle uğraşmak zaman harcamak reelde stresimi azaltıyor son olan bu olay direncimi kırdı acıkcası tavsiyeye ihtiyacım var sizce ne yapmalıyım ? __________________