VS'LERİMİZDE SİZDEN OZELLİKLE SİZDEN RİCAM VAR AMA OYUN PLAYERLARIDA UZERİNE ALINSIN; 1- VS'de Rival alıcam ayağına vs ye mudahale etmeyin 2- VS basında % attığımız kişiler undy silsin!!.. (bu czde vs kuralı değil midir sorarım size, şahsen ben sizin canınızı gorup siliyorum.) 3- VS sırasında wariorlardan uzaklaşın hp booster kullanmasınlar (EVET belli oluyor) 4- ozellikle priler vslerimizde db yi cok kullanıyorlar. vs de size davranılmasını istenildiğini hatırlayın, geri cekilin yada db atmayın (db yi artık vs atan arkadaş mı attırıyor yoksa pri arkadaş mı atıyor bilmiyorum) 5- KISACA 1V1 VS adı uzerine sadece 2 kişiyi ilgilendirir lutfen diğer arkadaşlar dışarıdan mudahale etmesin (zorla ettirseler de etmeyin kimse vs karışmıyorsunuz diye size laf edemez.) kxperlar bile vs bolmez dikkat edin.. (onlarında geneli bizim serverda player unutmayın, bence rahat bırakmayın onun konusu ayrı) BU YAZDIKLARIM GENELDİR ZATEN UZERİNE ALINMASI GEREKEN ARKADAŞLAR ALINACAKTIR.. LUTFEN OYUNUN TADINI BOZMAYALIM SERVERDA OYNAYAN BİR AVUC İNSANIZ VE BİRBİRİMİZİ AŞAĞI YUKARI TANIYORUZ DOĞRU DEĞİL Mİ? ŞU OYUNU BİRAZDA HIRSINA DEĞİL EĞLENCESİNE OYNAYALIM. KİMSE İCİN 50 NP ONEMLİ DEĞİLDİR ANCAK VSDE EŞİTLİK HERKESİN HAKKIDIR.. "CAN\Y" __________________