Bildiğiniz Gibi bu oyun senelerdir oynanıyor Bizden ne kadar da para aldıkları cok acık ama karşılıgında yeteri kadar ilgi alaka goremıyoruz ,Bize sebep gostermeden kafalarına estiklerini yapıyorlar ve cok fazla para donuyor bu oyunu tarafsız bir kurum araştırsa cok fazla haksız kazanc elde ettikleri ortaya cıkacaktır ama tamamen oyuncuların sucsuz oldugu durumlarda bile sacma bir gerekce gostererek sizi başından savmaktadırlar .Isterlerse şu anda oyunu şu saniyede bitirip kimseye hesap vermeyecek bir sistemle karşımıza cıkabılırler .Siz oyundan ilişkiniz kesildiğinde Bir tek sebep ver tamam deseniz bile ki oyunda mutlaka 1 dk bile k0xp partide herkez olmuştur kacarı yok bunu size sunup banlayabılırler.Her turlu oyundan haksız yere atılmaları gordum.Sırf para yatırmadıgın icin banlanma.Hile kullanmadıgın taktirde hapis halbuki hile kullanımın cezası oyundan sınırsız ilişki kesilmesidir son olayda oldugu gıbı yine paraya başvuruyorlar.Haklarımız hıcbırzaman eşit olmadı inanınkı %100 onların elinde %0 bizim elimizde bu oyun.Kuralları kendılerı acıkladıgı gıbı bıle uygulamıyorlar Ben bu oyunun bızım ulkemızde oynanmasından rahatsızlık duyuyorum.Beğenmiyorsan oynama tarzında yaklaşım degıl .Turklerin hakkı hicbirzaman yerıne gelmıyor oyunun %90 turk olmasına rahmen 2 post atan ınsanlara 5 dk da cevap verırken bızı saatlerce bekletıyorlar. Legaller Oyuna para yatırır İllegallerin oluşturdukları miktarları alır ve cark doner .İki tarafıda zamanlı dengelıyorlar .Okuyanlardan bir suru insanlarda haksız bu oyundan atıldıgını duşunuyor veya başına gelmıstır.Oyuna zamanını harcayan veya 2-3 kuruş kazanıp hayatını mafeden insanlarda var ben burda mafetmedım dıyenlerde olucak ama boşa harcadıgını oda biliyordur. Birkac senelik emeğimizi veya Elimızden gelenle yaptıgımız işleri sırf işlerine gelmediği icin bir cırpıda size baştansavma bir bahaneyle arkalarına bıle bakmadan safdışı edebılıyorlar.Bu adalet degıl arkadaslar. Sonuna kadar gideceğim.Burda 100 200 bin tl donmuyor.Milyon dolarlar donuyor. Ya bu oyuna yeni kurallar tarafsız iki tarafında %50 eşit oldugu yada denetlendiği bir sistem gelsin yada bu rant kapısı kapatılsın.Hakkımızı ıstıyoruz.Biri dur desin. __________________