BEYLER bugun oğlen Bir mesaj geldi s.a kardes beni bir ararmısın diye hemen aradım sesi tanıdım ama kimin olduğunu cıkartamadım telefondaki şahıs bana s.a kardes npt kaca yapıyorsun dedi bende ne nptsi kardes dedim sen npt yapmionmu dedi yok dedim knight oynuonmu dedi evet dedim sen thehayaletsevgilimmisin dedim kapattı adam bu telefon bende SS diye kayıtlıydı duşundum kim olabilir seside tanidik geldi item alıp sattığım adamlardan birimi diye yok aklıma bundan 1-2 ay once +9 ssmi birine vermiştim bir gun sonra almak amacıyla o kişinin tel nosunu SS diye kayıt etmiş olduğum aklıma geldi verdiğim kişide human kralıThehayaletsewgilim sanırım yanlışlıkla beni nptci sanıp npt yaptırmak icin aradı ama ben bu adamı legal biri olarak biliyordum hatta bu konumda SS verdim geri verdiği icin teşekkur amaclı acmıştım hatırlayan hatırlar http://www.frmtr.com/destan/5689566-...ilakunnis.html Eğer gercekten nptci biri ise Teşekkurumu geri alıyor ve onu kotuleyen nptci k0xper olduğunu soyleyenlere kızdığım icin ozur diliyorum
Cok acayip bir durum bu cok sasirdim Not: ister k0xper ister nptci olsun benim o kişiyle işim olmaz. konunun amacı onceden acmış oldugum konuya reddiye ve onu kotuleyenlere kızdığım icin ozur amaclıdır
Kanıt : Burda bana mesaj cekti beni ara diye bende aradım Burdada aradığımın ve konustuğumuzun sssi Varmi inkar edecek şimdi
Keskin32