Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Supastarist
Duşucek seviyen kaldıgını duşunmuyorum.. Wolfskin le kastıgımız derken adamın oturdu ole yaptı bole yaptı demedik :Wolfskin e teşekkur ederiz burdan da.. Adam bizle gecesini gunduzunu kattı ve yanımızda oynadı. Evet kardeşim birde alışveriş listemiz ne yapıcaksın bu kadar cok .......... varki artık liste tutuyoruz bizde. Sen kendi clanındaki adamlarınla once ilgilen. Sonra buraya gel her yorumun altına yorum yaz. Partimizdeki magen ESCAPE cekip herkezi town a atıyo slota bi geliyoruz hepiniz ordasınız ne o slot almanın yeni bir taktigimi bu?

Kufurler tehditler havada ucuşurken bana hala seviye demeyin. Biri teşekkur eder biri kufur eder, gec değil kufurler sabah ki JR'nin hemen ardından geldi. Daha onceye gidelim Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen SAGOOOOOM
karalama degil frmtr icinde bi konuda gordum tyon bugu ile kasildigini kendisi tarafindan bir yalanlama mesaji yazilmamis konu altina dolayisiyla kabul ettigini dusundum eger konu linkini bulabilirsem eklerim. Legal kastiysa zaten kendisi yazar konu altina varsa bir yanlis duzeltilir..

Tyon meat Bug hala ortada yok. Verdiğiniz linkteki fotoğrafı buraya da koyayım Ayrıca "varsa yanlış duzeltilir" sadece lafta kaldığını da goruyoruz. https://www.youtube.com/watch?v=HzR6PXw4_kA Kadir'in upload ettiği videoda acıkca goruluyor, k*sper partyde kimin bulunduğu. Keşke camur atmadan elinize yuzunuze bulaştırmadan bir konu acabilseydiniz de tebrik etseydik. JuSt4KanNKieS-J4kauapo __________________