İyi Gunler arkadaşlar. Forumda onca gereksiz muhabbeti gordum ve bi acıklama yapmak istedim . Oncelikle Lifeawfull ile INirVanA bir vs anlaşması olmuş ve Vs ler atılmış. Lifeawfull acıklaması boyledir; Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ens2153
Ws sonucu 5-1 bitip kazandım ( LifeAwFulL) Video'da bazı kesitlerde video u baslattıgımı sanıp bitirmeye basmışım o yuzden 2 sahne oldurdugum zaman gozukmustur. 1.40. DK VE 12.DK' dan sonra arkadası bilegimin hakkıyla kestigimi gorebilirsiniz ben cektigim butun sahneleri yukledim sıkılmamanız icin guzel muzikler sectigimi umuyorum herkese iyi seyirler. VS İCİN INirVaNa ya Teşşekurler. [LEFT] [SIZE=6]Boş beleşci forum lamerlerine cevap vermicem cevabını destan halkı verdi bana oyun ici pm atarak tekrar ws istiyosa 2x iron necki aracıya teslim etsin gelsin tabi yerse...

Kısa NOT: Şukru ( INirVanA ) vs oncesi vede vs sonrası bana danıştı . Ve Neckin teslimatının gecikmesinde ki sebeb benim, henuz onaylamamdır ! Peki ne zaman onaylıcaz ? 2-3 gundur bir kac işlerim vardı . Dun Şukru ile konuştum Warriorla attığı vs yi icten full almış. O videoyu inceledikten sonra gereken ne ise yapılacaktır! Unutmayalım ki anlaşmalı Vs oncesinde INirVanA bu arkadaşı 8-0 ağır bir galibiyet almıştır. Ne olduda 1 gun sonra bu char şaibelide olsa 5-1 mi yoksa 3-2 mi sonucunu anlayamadığımız bir şekilde kazandı bu VS yi. ( Bişeylere tanık oldum aslında Wanteds'ın Ts sinde Fıratla konuşurken Lifeawfull gelmişti vede vs hakkında konuşuyordu. Cara birini sokacağından bahsediyordu ) Bunun cevabını bulmak icinde dediğim gibi Şukru'nun full vs videosunu izledikten sonra karar vereceğiz. Gereken yapılacaktır kimse merak etmesin ! Gereksiz yorumlara gercekten gerek yok ! Dediğim gibi video izlendikten sonra gereken yapılacaktır ! Ortamı germeyin.