Ws sonucu 5-1 bitip kazandım ( LifeAwFulL) Video'da bazı kesitlerde video u baslattıgımı sanıp bitirmeye basmışım o yuzden 2 sahne oldurdugum zaman gozukmustur. 1.40. DK VE 12.DK' dan sonra arkadası bilegimin hakkıyla kestigimi gorebilirsiniz ben cektigim butun sahneleri yukledim sıkılmamanız icin guzel muzikler sectigimi umuyorum herkese iyi seyirler. VS İCİN INirVaNa ya Teşşekurler.
Boş beleşci forum lamerlerine cevap vermicem cevabını destan halkı verdi bana oyun ici pm atarak tekrar ws istiyosa 2x iron necki aracıya teslim etsin gelsin tabi yerse... [/B] [/B] Burdan INirVaNa ve pokelerine sesleniyorum tamam kardesım ben iron neck falan istemiyorum orda olan herkes neyin ne oldugunu gordu sende zaten video almıstın zaten bi holly ve baska bi iddan varsa oraya koyarız herkes gorur hp ortada hp nin nasıl toparladıgı ortada orda herkez gormustu videoları tam almadı diyosun ya buyur koy videonu buna forumdaki arkadaslar karar versin. delikanlısın ya sen o iron necki vermiyosun sana hediyem olsun