Henuz 1,5 aylık ve alalı 2 gun oldu. Sanırım aldığımız yerde yemleri yerden yiyorlardı bir turlu yemlikten yem yemedi geldiğinden beri.
Henuz alışma evresinde olduğu icin kafesin icinde kımıldamamaya ozen gosteriyor, hasta değil sadece hala ortamı ve kafesi yabancıladığını duşunuyorum. Surekli etrafı ve bizleri izliyor, biraz da sanırım yalnız kaldığı icin uzgun.
Alalı 2 gun olmasına rağmen alıştırmaya başladım bile, parmağımla goğsune dokunduğum zaman kacmıyor, biraz zorlayınca parmağıma bile alabiliyorum kafesin icinde ancak dediğim gibi kafesin icinde cok hareket etmiyor.
Yere yem doktuğumuz halde gidip yemiyor, ne zaman ki ben elime alıp aşağı bırakıyorum o zaman yem yiyor. Yemliğin ustune bıraktığımda yemlikten yem yemiyor illa yere bırakmam gerekiyor. Suluktan da şu zamana kadar su ictiğini gormedim, yere minik bir cam kaseye su koydum ama icti mi henuz bilmiyorum hic gormedim.
Yemliğe alıştırmam icin ne yapabilirim? Hasta diye cevaplar gelecektir muhtemelen, bir resmini koyayım o halde.