Merhaba arkadaşlar aslında boyle bi konuyu actığımı duşunmedim bile nasıl yazacağımı bile bilmeden destan serverine 2016 eylul aylarında gelmiştim kısa surelik kendime farm yapıyordum artık farm bırakıp kendime pk cıkıyorduk okcu dizmiştim kendime birgun 3-4 arkadaşla tanıştım guvenlerim onlara sonsuzdu yani ha kardeş ha arkadaş gibi olmuştuk bir arkadaşımız askere gidince diğerleri ise okulu felan derken yavaştan dağıldık ama merhabamızı kesmedik taki gene bir ekipce başlayana kadar kısa surelik bi cz mapında oynamasını bilmesemde kendime bir warrior dizdim ve 2-3 ay oynadım artık kendime dukkan felan actım teklonoji urunleri uzerine telefon ve Bilgisayar ustune artık baktım oyunada vakit ayıramıyorum kısa bi surelik toplanana kadar bırakma kararı almıştım ama genede piyasa takip ediyordum ettiriyorduk birbirimize gel gelelim mevzu Bu adream da tanıştığım 4 arkdş. biri olan Barannn nickli celal arkadaş oyuna başlıcağını soyledi dukkanda işleri iyi gitmediğinden dolayı kendine farm charı kurmak istedi bendede dex takılar - 9 iron bow- +3 dual eme ler duruyordu başlarım diye satmamıştım kendisine verdim sonucta dedim ya hic bi kotuluklerini gormedim hic birinin zamanında o kadar itemleri guvenerek veriyordum son gunlerde telefon acmamaya başladı Iğdır merkezde dukkanı olduğunu biliyorduk Bugun sevdiğimiz bir sivil abimizden rica ettim bu telefon numarası isim ve yer belirtim acık adres bulması icin İnan celal gelecem ama sen bana desen ki zor durumdayım ben seni beklerdim 2 ay ama kalkıp boyle yapman ve mesajlarda ben itemleri sana verdim bende İtemin kalmadı diyişin sana yakışmadı ben bu zamana kadar boğazımdan kimsenin 1 milyonuna tennezul edip boğazımdan gecirmedim sen kalkıp kardeş gorduğun birine bunu nasıl yapıyorsun değermiydi 2 bin lira icin coluk cocuğunun boğazından o para gecirebilecekmisin celal o kadar itemlerin sende olduğuna dair telefon konuşmaları ve zor durumda olduğunu kendin anlattın her konuşmada bunlar duruyor Arkadaşlar bu yazıyı yazdım belki size sacma gelecek ama su konuda sizden bana bir yol onermenizi istiyorum ben sivil polis aracılığı ile adresi bulacam saten bu arkadaşın siyasetten mahkemesi var Ne kadar para giderse gitsin umrumda değil ben bunu mahkeme vermek istiyorum itemleri sozde bana vermiş ben item felan almadım 1 aydır oyuna girdiğim Telefon konuşmalarımızın hepsinde itemlerin onda olduğuna dair konuşmalar cıkacak ortaya ama velakin celal denen arkdş itemleri sana verdim diyor bunu nasıl cıkartmam lazım ortaya bana verip vermediğini mahkeme boyle seyleri ortaya cıkarır mı mahkemede siber suclara oı başvurmam lazım ? __________________