arklar garip gelebilir ama twko da oynuyorum va asırı sıkıldım adamların lvl leri yuksek diil lvl 37 archer var lvl 28 mage var ve lvl 4 priest var (sonra 3. slot boş deil demeyin) ewt carları daha kasarım zaten alınana kadar.item derseniz 5m den daha fazla para (ki twkoda şeller 500 k dan satılıo) 1 tane shard (10 m) 1 tane elixir ( bu ucuz ) vede okcunun elinde de ib var ayrıca 2 3 parca sel 3 5 parca chitin 10 parca fp var bunların +ları degişken vede bu jevel turu itemler var 1 m edecek ayrca rogue ilk turk clanı olan ottomansda clan serverdeki en ii turk clanı bu arada 8. server twkoyu forumtrden indirebilirsiniz (link var yane) kein 1 miktar solemiorm reel para da olabilir oyun parası da (diezde) kafamda 1 fiyat yok sizin tekliflerinizi duşunecem (1 k da teklif edebilirsiniz 100 gb de ) yada 100 binlira da 100 milyar da size kalmış yardım ederseniz sevinirim ben kalabalık yerleri seviorm o yuzleden tkoyu bırakmak istiorm bu arada adam ork twko gercekten super milletle anlaşmaız 1az zor oluo zaten oyunda turkler aldı basını gitti twkoda cıkan hazına sandıklarından zengin olabilirsinz clandaki ewil ve no god sayasinde butun gun afk olarak ex kasabilirisniz twko gercekten super pazarda mallar cok ucuz ks asla yok girme derdi yok benim tokoz pc bile 1 dk da girio nese sizekolay gele __________________