Kajmeray (Nietszche) VEDA#
Knight Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Kajmeray (Nietszche) VEDA#
-
03-10-2019, 19:00:55Selamın aleykum forum halki. 2 Aylık maratonun sonuna geldik. An itibari ile Usko yu bırakma kararı almış bulunmaktayım. Şimdi aşagıya oyle yorumlar gelicekki. Aha bi bebeden daha kurtulduk oh be sonunda gitti yamuk agızlı gitti gibi. Hepnizin canı sagolsun. Olsun bu swdede saglam dostluklar edindim yeri geldi zevk aldık yeri geldi sinir kuplerine bindik. Herkese hakkımı helal ediyorum. Birden tum itemleri satıp MD 9 basmak aklıma geldi gecseydi TL saticaktm birakicaktım. Gecmesede gene bırakıcaktım. Malesef gecmedi.Oncelikle SW'de Aşırı bi NPT mevcut. FırstClass Clanı tam 15 m NPT yapip oyunu bıraktı susu verdilerki siz inanmayın bunlara şeriflik geldiginde hepsi NCS atip yeni clan kurucaklar SW de coğu +3 Uniqeler mevcut Rebsiz +10 itemler mevcut onlar ise dmroseden alınmış itemlerdir herşeyi yuz ustune cıkartalım madem. Biz ne kadar legal oynasakta oyun tamamen koxperlerin uzerine kurulu bi oyun oldu. Neyse lafı fazla uzatmayalım. Herkes kendine iyi baksın. Uzduklerim varsa hepsinden tek tek ozur diliyorum. JrKubar ( Cagrı ) seni seviyorum kardeşim. JRPia (Mami) FevkaladeninFevkinde Mami sende seviyorum kardeşim. JesusOfAnatolia (Adem) Seni tanıyalı kısa sure oldu kardeşim ama senınde yerın bende ayrı IID3st4NII (Mesut) Sen bi tanesin oglum şivesini yedigim Dikkat Edin kendinize Allaha Emanetsiniz Hoşcakalın. http://www.youtube.com/watch?v=7AcTN...ature=youtu.be __________________