GuardOfChaos Veda
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- GuardOfChaos Veda
-
03-10-2019, 18:54:18Ardreamda az cok vakit gecirdim ve gecirdiğim bu sure icinde cok zevk aldım oyundan ama artık bırakma zamanının geldiğini duşunuyorum, kırdığım ve uzduklerim olmuş olabilir onun icin ozur diliyorum buradan ve herkeze iyi oyunlar diliyorum Gecirdiğim sure icerisinde; "NewUP" uyelerinden kimse oyunda kalmasada hepinizi seviyorum "StreetOfDreamS" başta olmak uzere tum uyelerine teşekkur ediyorum onlarla birlikte vakit gecirdiğim icin. "StreetOfDreamS" Bir Clan Değil AİLE'dir . "WarnerS" Clanın uyelerine ve "GuardOfWarnerBroyZ"a ve "WarnerS" e de muhabbetlerinden dolayı teşekkurlerimi sunarım. "Renawatio" clanına ve "NeqativeHO" adil kardeşimede muhabbetinden dolayı teşekkur ederim. " Karuslardan ismini tam yazamadığım clanlar olabilir ama onlara da bu ortama zevk verdikleri icin teşekkur ediyorum; "DoggyStyle,T3KBİR,ARAF,PiRATESCARİBBAEN" Clanımdakilerin isimlerini tek tek yazmıyorum cunku hepsi cok iyi ve icten insanlar tekrardan teşekkurler Sağlıcakla Kalın .. __________________