Son gunlerde koxp sayında cok fazla artış var.
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Son gunlerde koxp sayında cok fazla artış var.
-
03-10-2019, 18:42:25Arkadaşlar artık karşı tarafta 1 tane legal oyuncu bulmakta zorlanıyoruz neredeyse full party koxper prıstı magesı okcusu bir ara ban atıyorlardı koxp sayısı azalmısdı korkudan koxp acmıyorlardı, şimdi ne olacak bu boyle krowazları gectim yeni yeni koxp clanlar oyuncular turedi iyice oynanmaz hale geldi yeni gm forumu takip ediyormu bılmıyorum ama sozde yenı ekıp toplarladı sozde duzelecektı eskısınden daha kotu suan oyun. onlarca kes ksc vıdeo alındı sıteye koyuldu sıkayet edıldı ama ne hıkmetse bu cashlı koxperlara ban atılmadı. Benım bu saaten sonra umidim pek kalmadı, oyunu bırakmayacağım pazar yapmakda pk kadar zevk verıyor ama gel gorki pazarıda bozmuşlar oto pm ler 21 gb sınırı vs. Kısacası yeni ekipte eski ekipler gibi atıp tuttu ortada bireşey yok zaten ban cozum değil, sheriff sistemi lazım yeni paketler lazım sureklı guncellenmesı lazım en azından azalma olur koxpta. Bu arada d2 ve d3 de tren charlar dısında char yok adamlar rahat rahat para kasıyorlar. __________________