Arkadaşlar Legal32 Diye bir kişi bu sabah bana frmtr den ozel msj bıraktı İlk once Ring OF life +2 satan senmısın dedı anlamadım karıştırdın galiba arkadaşım dedım arkadas satıyor Brandoo die rol 2 onla goruş dedım Saat Şuan 19.23 adam msj atmış şimdi rolları satan sen değilmisin kardeş Frmtr de ismini soyledi bu kişi gecende duydum Frmtr de devamlı takılan bilinen kişileri oyundan ismini verip item satıyorum diyerek kendi hesabına paraları gonderip DOLANDIRIYORMUŞ. NOT: BENİ ŞUANDA AYRI AYRI SATTIĞIM HERHANGİ BİR İTEM YOK DESTAN-K DA CHARIMI KOMPLE SATIYORUM NE BENİM İSMİMDEN Bİ İTEM ALIŞVERİŞİ YAPIN NEDE BİRİ ŞU ŞU NİCKİM DİE İNANIN ''MUSULİYET KABUL ETMEM'' ALTTAKİ BANA MSJ GONDERİN KİŞİNİN YAZDIĞI Kardes Oyundaki nicki elvedabebek adlı biri resimdede gorcen dual rol satiodu ilk parayı istedi bende referansı istedim bana mytical6718 benim forumtrde gir araştır konularını referansım sağlam dedi işim vardı cıktım ya adam dolandırmak istedi yada bi arkadaşın felen BUDA SS http://u1312.hizliresim.com/1j/j/vlj5k.jpg[/QUOTE] Bu KİŞİNİN ALLAH SOYUNUN BELASINI VERSİN KANSIZ COCUK!!!! __________________