Değerli arkadaslar clanım(NoPaniKkKk) patlaması sonucu ve clandeki değerli abilerim kardeşlerimin cogunun oyunu bırakması sonucu oyuna ara wermeyı planladım oyunun en zevklı anını yaşadık guzel pklar attık oyunun bu durumda olması gercekten uzucu fakat calışmalar devam etmekte oynamanın tam sırası diyebilirim... Lafı fazla uzatmadan carlarımı tanıtıyım 59 lwl adream carım IIaReaSaII hicbir illegallkil kulanılmamıs hicbir şekilde hapise duşulmemiştir itemler: fp +8 set old takı set; old wp old dual eme shıo +2 daha da dizmeyi planlıyorduk fakat nasip kısmet 80lwl car xXaReaSaXx 79 yuzde 95 80 lwl skılı acık diğerlerini istiyene actırabılırım fs gorewi yapılmıs durumda ve basmadım daha 80 lwl gorewı daha duruyor ve tum eslant gorewlerı yapılmamıs duurumda(1-2 tanesını yapmıs olabılırım) yani istiyen hemen 80 yapıp oyuna bakar yada jr car icin kulanılması mumkun 69 lwl car 1areasaKlasigi nickini cok duşunup koyduk benim icin cok değerli 75 lwl dir jump geldiginde basede yapalım dedık 69 duşurulmedi istiyen bunuda hemen 79-80 yapabılır kısa bir sure icerisinde fs alıp + basmak icin kulanılabılır +7 ye basıp adream car yapmak icin kullanılabılır Alıcıyı şimdididen hayırlı ugurlu olsun uglayanların iyiligi karsılıksız kalmaz __________________