Oncelikle herkese iyi forumlar, Oyun ici ve forumdan sık sık ardream ve base hakkında gelen sorular ve foruma acılan konulardan oturu yakın zamanda atmış olduğum ve toplamda 2 sc lik pkdan oluşan sahneleri edit işine fazla girmeden sizlerle paylaşmak istedim. Partymizde ben haric tum karakterler 59 leveldir, o an base daha kalabalık olduğu icin baseye gectik ve boyle bir pk atma fırsatı bulduk. Not: Normalde Base bu kadar kalabalık değil 24 saat pk ortamı yok, caos stone saatine geldiğimiz icin boyle kalabalık gorunuyor. Ama gunun belli saatlerinde boyle pklar donuyor basede. Anca atros riote kesersin diyenlere kulak asmayın. Video hakkında Bilgi : OBS ayarlarından oturu goruntu kalitesinde ufak bir sorun var o yuzden 1080p izlemenizi oneriyorum. Dakika 11:38 deki kırmızılıklar Caos stone dir resim cok buyuk olduğu icin piksel sorunu olmuş fazla belli olmuyor Onumuzdeki birkac gun icerisinde ardream icerikli videolarla karşınızda olmaya calışacağım, lutfen gereksiz yorumlardan kacınalım tamamen destan serveri menfaatine atılmış bir videodur, iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=8zSltQupMF8 __________________
aXu- Base Pk Movie # 2018 #
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- aXu- Base Pk Movie # 2018 #