Fad'dan Veda..
Knight Online0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Fad'dan Veda..
-
03-10-2019, 18:31:36Arkadaşlar oyunu bırakma kararı aldım. Destan da oynadığım 1.5 yılımda benim yanımda olan ve bana yardımcı olan herkese teşekkur ederim. Allah hepsinden razı olsun. Benimde cok yardımım dokunduğu insanlar oldu. Onları tanıdığım icinde sevincliyim. Ama Olan olaylardan sonra zaten oyundan da pek zevk alamıyorum. Emeğim gecen herkesten kazık yemek beni uzuyor acıkcası. Bakıyorum da bir şeyler duzelmiş değil hala "Punishment" klanı benim icin asıl olandı. O klan icin cok emek sarf etmiştik klan arkadaşlarımla ama olmadı. Eski dostları toplamak artık zor oluyor ve bana da cok zor geliyor herşey o yuzden kimde hakkım varsa kimin bende hakkı varsa helal etsin bende helal ediyorum. Eski dostlarım olanlarla irtibat halinde kalıcam. Bana da yazabilirsiniz arayabilirsiniz ama kusura bakmayın artık ben oyunu bırakmak zorundayım. Herkes Allah'a emanet olsun. Kendinize İyi bakın. Charı komple itemli olarak satmayı duşunuyorum uygun bir fiyata alıcak olan varsa lutfen benimle irtibata gecsin oyun ici veya buradan mesaj atarak. Herkese teşekkur eder sağlıcakla kalmanızı dilerim. Goruşmek uzere.. __________________