Oncelikle Selam Bundan bir sure once hepimiz biliyoruz ki kaul ana etkinliği vardı ve bazı clan oyuncuları abartılacak derecede kaul'a olerek relog atıp %100 Exp sc ile kalktı ve cok fazla miktarda exp kastı ve onları hala aramızda gormekteyiz, Şimdi bunun kullanımına teşvik edercesine aynı event hic bir duzenleme getirilmeden tekrara yapılıyor ve bu exp bugunu kullanan oyunculara gun doğdu. Şimdi goruyoruz ki DESTAN Serverin Reb seviyesi birden coğaldı ve 81lvl arkadaşlar birden bire 83 oluvermeye başladı Ben DESTAN Serverin ilk Legal 83 Reb 4 mage oyuncusu olarak %73 e kadar gecemi gunduzumu yok sayarak real işimden geri kalarak genie ve eslan exp pt lerinde kasmaktayım (Harcadığım Cash Yaklaşık 1500-2000tl arasında) Tum legal exp kasanların Başta benim hakkımın yenildiğini duşunuyorum Serverde reb3 mage birkac tane varken ben reb4 idim ve şuan goruyorum ki beni bile gerisinde bırakmış illagal mage oyuncuları var. Eğer bu exp bug un yapılması bu kadar başı boş bir olay ise SİZ GM LER NE İŞ YAPAR ?bunun cevabını istiyorum Exp eventiniz devam eder ve kullananlara hic bir yaptırım uygulamazsanız oyunu kendim ve yanımda bircok kişi ile bırakıyoruz sizden daha cok işine sahip cıkan pvp game master'lar mevcut. ProficientChaos ve Hakkı Yenen Bir cok kişi __________________