Satılık İtem ve Charlarım
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Satılık İtem ve Charlarım
-
03-10-2019, 18:28:18Oyunu bırakıyorum charlarımı satıyorum. Olympia'da lvl 60 priest 23k np var itemli cok iyi itemleri yok bi tane +1 rebirth slayer , 60m civarlarında para ve bir suru item var abuk subuk itemler. slayer olduğundan eminim paradan pek emin deilim bi kac aydır bu chara girmiyordum. 23k np var bundan da eminim %60dı sanırım Fiyatı: 50 ytl Not: Kesinlikle koxp ile kasmadım hep el emeği ile 5 ayımı aldı... Gizli Sorusu Falan Var _____________________ Ayrıca kekuri belt var satılık ona da iyi bi teklif gelirse satabilirim... 2 tane +1 rebirth md var onlar da 15 ytl _______________________ Kdz.Ereğli / Zonguldak 'ta oturuyorum 3 ayda bir hastaneye istanbul'a kontrole gidiyorum. Sadece bu iki ilde satabilirim bunlardan herhangi birini. Mail: [email protected] Diğer İllerdeki Arkadaşlar da Havale Yoluyla Alabilirler. Ben havale yoluyla cok char sattım ama herkes guvenemiyor. Haklılar da ... Ben olsam ben de guvenmem. Ama illa ben havale yoluyla alacağım diyorsanız parayı yollayıp istediğiniz charı ve itemi alabilirsiniz. Yollayıp da alamayanlar gelsin dovsun beni Alacak Arkadaşlara Şimdiden Hayırlı Olsun __________________