BuyukSeIcukIuDevleti Clanı Gercek Yuzu
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- BuyukSeIcukIuDevleti Clanı Gercek Yuzu
-
03-10-2019, 18:22:52Merhaba arkadaşlar , Uruk Tron slotunda sabit 38 gundur hem exp hem ms kasıyoruz arkadaşım LegendArrow ile birlikte. Bu surecte hem oyundan gelen 20-30m gunluk biriktirip hemde jrlere girerek item yapma peşindeyiz maaaş aldıkcada aydan aya 250tl oyuna veriyoruz amacımız 1 sene icinde sağlam 1 char dizmek . Gel gelelim bu slotta millet trilyonlar kazanıyoruz zannediyor fakat aslında oyle birşey yok uzun bir char dizme surecemiz olacağı icin burayı sectik. Neyse gelelim konuya 500 kişi 20 clan ks gelmiştir gitmiştir. Edebiyle saygısıyla gelip kssini atmıştır kimseye birşey denmemiştir 1-2 şahıs haric. Ama bu clan ve oyuncuları surekli AFK olacakları zamanda gelip charlarını buraya koymaktadır. Hergun Pm atıp ''aga slottabiz varız goruyorsunuz '' , ''lutfen ks atmayın arkadaşlar'' yazılarımıza rağmen hergun belirli saatlerde gelip boyle bir ********lik yapmaktadırlar. Kullandıkları clan ismine bakıyorum BUYUK SELCUKLU DEVLETİ kendilerine bakıyorum bizans imparatorluğundan farkları yok. Tanıyın bu arkadaşları ne ticaret nede bir ortak paydanız olsun bence. Ezilene bir tekmede bu 2-3 parca itemi olan cakallar vuruyor biz char dizmeyelim kendileride czde bir bok yapamasın gelsin bize ks atsın. Hergun gelsenizde ks ye 1 sene boyunca karşınızda beni goruceksiniz. __________________