ARKADAŞLAR UZUN İŞLER YUZUNDEN KUBAYA GİDECEĞİM 4 KOPEĞİMİ YANIMDA GOTURCEM AMA 2 TANE YAVRU VAR ONLARIN GELMESİ SAĞLIKLI OLMAZ UCUZ FİYATTAN SATACAĞIM 150 YTL KIRMA SİBİRYA KURDU 150 YTL SAFKAN KANGAL

SİBİRYA KURDU

Adı : Sindi

Cinsi: Dişi

Hobileri : Kapıyı Kapatın Acın ve Direk Sizin ustunuze atlamaya claışır Elinizi yalamayı pati atmayı ve zıplamayı Cok sever.

Fobileri : Keneler Televizyon ve USP Maus Kablolarını gordugu yerde kemiriyor

SAFKAN KANGAL

Adı : Aşgar

Cinsi : Erkek

Hayatı : Koyumden Malatya / Arguvandan Getirttim Babası ve annesi 150 İnek Surusunu tek başına kurtlardan koruyabiliyor Babası 3 kurt'u tek hamlede yere serebiliyor oyle bir kokenden gelen bir kangal.

Hobileri : Sargı bezini kolunuza felan sarın kolunuzu verin 7 Haftalık olmasına rağmen diş attığı zaman feci yapıyor. Oyuncak kopekleri parcalamaayı seviyor

Fobileri : Kesinlikle diyorum sadece siz varken yanında dursun ev halkı sevsin gozlerimizin onunde 7 Haftalık İken 2 Aylık Boxeri ısırdı ve boxer şuan sakat durumda. Kendisine sahibi haric kim olursa olsun bağırırsa ısırıyor.

ARKADAŞLAR TEKRAR DİYORUM KOPEK SEVMEYEN BİRİ DEĞİLİM İŞİM CIKTIGI YURT DIŞINA GİDEİCEGİM İCİN VERİYORUM ARADA TABİİ BAKMAYA GELECEGİM.

Ulaşım : Telefon vermiyorum, İsteyen İstanbul / Bebek MetropoL Kafe Veya İstanbul / Şiledeki MetropoL Kopek Pansiyonumuzdan ulaşabilir İstiyen İstanbul / Bebek Kanlıca Sokak No 4' burdanda ulaşabilirler zile basıncan hafif uzaklaşın itler havlıyor