Arkadaşlar gecen hafta yolda bir kopek buldum ve eve aldım.Veterinere goturdum cinsini sordum bana belcika kurdu kırması dedi. Sorun şu ki bir haftadır besliyorum ev icerisinde ve baska biyerede bırakmak istemiyorum. 2 aylık bir yavru. Bir resimde atacam. Ailem kopeğe karşı oynamayı seviyolar ama tuvalet meselesi yuzunden evden gitcek die mızmızlanmaya başladılar.. İnternetten okudum gazete kağıdı filan diolar ama olmadı. Kullanmadığımız bi odaya yuvasını koydum az ileriye gazete koydum gazeteye ihtiyacını gidermiyor. Mesela salona getiriyoruz balkon kapısına yoneliyor dışarıya kum dokmuştuk ilk zamanlar bazen kuma yapıyor bazen kumun bir metre ilerisine..nadiren koridor tarafına kacıor oralarada yapıor..ben calısan biriyim aksamdan aksama gorebiliorum ve rica minnet annemin ilgilenmesini sağlıyabiliyorum..Yaz aylarına girsek biraz daha kolaylaşıcak durum ama şuanki soğuklar yuzunden elim kolum bağlı kaldı. Sizden şoyle bir yardım istiyorum kuru maması var veterinerin onerdiği..Ben 3 oğun veriorum yemini fakat ne kadar vercem yani 100 grammı bi avucmu ve tuvalet eğitimini hızlandırılmış bi şekilde daha cabuk nasıl oğretebilirim ben kopeğin kahrjnı cekerim fakat aile baskısı beni sıkıntıya sokuyor.. Aşıları bitene kadar dışarısa cıkarmayın dedi veteriner.Tecrubeli arkadaşların yardımını istiyorum
Teşekkur ederim...