Sabit Konumda Ban Yemek gir bak
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Sabit Konumda Ban Yemek gir bak
-
03-10-2019, 18:03:02Sabit Konumda Ban Yemek Merhaba arkadaşlar, Forumda bu başlığa yakın onlarca başlık acılıyor, ticketa yonlendiriyoruz ve kapanıyor. Bu kirliliğin onune gecmek amacıyla kısa bir acıklama yapma gereği duydum. Oyunda sadece 3. parti programı kullanarak girebileceğiniz bolumlere girdiğinizde ya da oyuna girdiğiniz anda 3. parti programı kullandığınız tespit edildiğinde hesaplarınız kayda alınmaktadır. Bu kayıtlar daha sonra yetkililer tarafından incelenerek hakkınızda işlem yapılır. Bu yuzden siz "durduk yere banlandım, oturuyordum, pazardaydım" gibi gercekten de o an hicbir illegal aktivitede bulunmuyor olmanıza rağmen daha once kayda alınmış olan hesabınız hakkında henuz işlem yapılmış demektir. Bu duyurudan sonra forumda konu ile ilgili acılan her başlık buraya yonlendirilecektir. Konu ile ilgili soru ya da sorun olduğunu duşunurseniz ticket atarak banlanma sebebinizi oğrenebilirsiniz. İyi eğlenceler Read more: http://forum.knightonlineworld.com/f...#ixzz2YXwmp5ht Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook __________________