evet ben kops kullanıorm nıe kullanmayım herkes kullanıo ben suna dayanamıorm forumda ayak yapıo yok pis kopser Allah belanızı versın eyv ıyı guzelde bunu 83 lwl adam yazıosa hayatta ınanmam FİRST KARARGAH RACON lwlleri neresiyle kastı ayagıylamı kopsla kastı elıyle 83 olan varmı 80 olan varmı(NOT:exde kops kullanmadım carım 75 lwl maden carım var ama en azından adam gibi soyluorm bazıları gıbı carımı kopsla 83 yapıp sonra burda legalım ayagı yapmıorm) Tabi hayatında hıc kops kullanmamıs olan var onlara saygum sonsuz ama surada kac tane 80 olupda kops kullanmayan var artık ytr yuzsuzlugun bu kadarı caosa kopsla giriorm bdwlere kesınlıkle kopsu acmıorm elımle atak yapıorm yanı artık bırakın bu ıslerı sıktınız yahu ben napıyım bende ıstıorm herkes legal olsun napım herkes kulllancak ben mal gıbı durayımmı valla mavı kutuda alıorm madenden gelenlede krowaz basıorm 16 gb yaptım artık suna son verın kral(ilker) dıoki kopserları bıtırcez lan sen nası kral oldun he kac tane tren carın he sole sonra burada ayak yapmayın __________________